Aluepaino

Aluepaino, Sastamala

Aluepaino

Aluepaino kuuluu Kustannusliike Aluelehdet Oy -konserniin, jonka emoyhtiö on perustettu vuonna 1981. Painotoiminta on toiminut saman katon alla alusta saakka eli kokemusta painotuotteiden toimittamisesta meillä on 35 vuoden ajalta.

Kokemuksen tuoma varmuus,  järkevästi nykyajan vaatimuksia vastaamaan päivitetty laitekanta ja asiakaslähtöisesti ajatteleva henkilöstö tekevät Aluepainosta nopean, luotettavan ja joustavan toimittajan painotuotteillesi. Digipainamiseen käytämme Xerox Color C75 -väripainokonetta, joka on suunniteltu monipuoliseen tuotantokäyttöön: kuvatuotteiden, esitteiden, suoramainontatuotteiden ja luetteloiden tulostukseen. Tulostukseen käytämme myös Epsonin suurkuvatulostinta, Summan tarratulostinta ja Fargon korttitulostinta. Nämä takaavat asiakkaillemme korkeimman mahdollisen laadun kilpailukykyiseen hintaan.

Graafisen alan huippuosaajat tukevat sinua projektisi alusta loppuun tarpeidesi mukaan. Toimitamme toki viimeistellyn lopputuotteen lähettämästäsi valmiista aineistosta, mutta tarvittaessa aloitamme suunnittelun yhdessä kanssasi vaikka ajatuksen tasolta.

 

Jokainen painotuote on viesti Sinulta asiakkaallesi.

Meiltä saat laadukkaat, mutta järkevästi hinnoitellut painotyöt käyntikorteista kalentereihin. Toimitamme nopeasti niin yksinkertaiset kopiointityöt kuin runsaasti työvaiheita sisältävät vuosikertomukset tai kuvastot.

Mitä Sinä haluat kertoa tulevalle asiakkaallesi?

Aina ei tarvitse tyytyä perinteisimpiin keinoihin. Kirjekuoret, lomakkeet, käyntikortit ja esitteet tietenkin vievät asiaasi perille arjessa, mutta voit astua myös seuraavalle tasolle ja lisätä näkyvyyttäsi yksinkertaisilla ja yllättävän edullisilla keinoilla, vaikkapa julisteilla tai takalasitarroilla.

 

Säästä aikaasi keskittämällä, valitse yrityskontaktien
viiden suora.

Ainutkertainen konsernikokonaisuutemme avaa asiakkaalle aikaa säästävän ja kustannustehokkaan mahdollisuuden. Keskittämällä yrityksen markkinointi, painotyöt ja viestintä saman katon alle luodaan tehokkaasti toimiva palvelupaketti, josta hyötyy eniten juuri asiakas itse. Viiden suora on yksinkertaisempi, nopeampi ja tehokkaampi vaihtoehto kuin monien eri toimijoiden kanssa työskentely.